Kar. Bjørneh.

  Hvalpe

  Standard

  Historie

  Udst.res.

 
Norrbotten

  Hvalpe

  Standard

  Historie

  Udst.res.

 
Blandet

  Gæstebog

  Galleri

  Links

  Kontakt os


  Hovedside
 
   Norrbottenspids

 

  Hvalpe


Hvalpe født 7. marts 2007. 2 hanner og 3 tæver.

Dansk champion, Klubchampion, klubvinder, københavnsvinder, International champion Sætertunets Laik og

Dansk champion, klubchampion, klubvinder, unghundeverdensvinner Hertsökullens Tina

Køb af hvalp: 
Efter I har kontaktet os enten pr mail: hvalp@fuhlendorf.dk, eller telefon - 86255277, finder vi et tidspunkt, hvor I kan komme og hilse på vores lille familie, som består af Camilla, Gustav, Frank og hundene. 
Efter en grundig introduktion af racen og vore hunde har I nu mulighed for at reservere en hvalp, hvis I ønsker dette. I er velkomne til at tage jeres børn med, idet alle vore hunde er vældig glade for børn og Norrbottenspids i øvrigt elsker børn.

Ved reservation af en hvalp erlægges et depositum på 1500 kr., som er jeres sikkerhed for købet, samt vores garanti for, at I ikke springer fra med øgede annonceudgifter etc. til følge.

Vi ser gerne at I, hvis I har mulighed, besøger hvalpen flere gange inden hvalpen flytter med jer til sit nye hjem.

Hvalpene sælges på DKK-købsaftale med DKK-stambog, ID-chipsmærkning, sundhedsattest og et abonnement til racens specialklub - Spidshundeklubben. Et "hæfte" med Norrbottenspidsens historie, råd og vejledning i prægning, opdragelse og stimulans af netop denne race medfølger ligeledes og vi giver garanti mod invaliderende genetisk overførte sygdomme og defekter.

Vi lægger et stort arbejde i at socialisere og præge hvalpene således, at de er klar til springet fra sin "gamle" til sin "nye" flok. Hvalpene er født inde på et værelse i huset, hvor de tilbringer sine første 4-5 uger, hvorefter de flytter ud i hvalpegården, der består af et isoleret udhus og en lav indhegnet løbegård. I de kommende uger udvides "hvalpegården" for til sidst at bestå af hele haven. Hvalpene opholder sig både i huset samt i haven og derved præges på alle tænkelige lyde og oplevelser, der forekommer inde og ude i en alm. bolig !

Hvalpene er naturligvis præget på andre hunde af forskellig race og på "familien". Men desuden besøges hvalpene af mange forskellige mennesker, både voksne og børn, hver eneste dag.

Har I spørgsmål vedr. ovenstående eller om racen er I velkommen til at kontakte os imellem kl. 8.00 og 21.00.

 
 
 
   Temasider
  Spørg Dyrlægen

  Spørg opdrætteren

  Dyrlægens temasider
 
   Artikler
Om hunde
Hundehistorier
Klummen 

© 2002

 by Kennel Spidsbjørnen. All rights reserved. Best viewed at 1024 x 768 with IE 5.5 or higher.

Webside Design af Viking Desktop