Kar. Bjørneh.

  Hvalpe

  Standard

  Historie

  Udst.res.

 
Norrbotten

  Hvalpe

  Standard

  Historie

  Udst.res.

 
Blandet

 
Gæstebog

  Galleri

  Links

  Kontakt os

  Hovedside
 
   Seitseman

 

  Til minde om Seitseman

En dejlig varm og solrig sommerdag, i 1990, flyttede han ind hos mig, 12 uger gammel. Han bragte liv og glæde med sig og med sit smukke ydre og dejlige væsen charmerede han sig ind i hjertet hos mange-mange mennesker.
Han viste sig at være den fødte familiehund, den fødte førerhund og en fremragende udstillingshund. Han elskede når der kom gæster og var det mennesker som han kendte fra da han var meget ung blev han den lille glade hvalp påny.
Han var i sit es på udstillingerne, hvor han høstede mange titler og i skoven var han lykkelig, begge steder elskede han at komme.
Han blev min bedste ven og kammerat og på sin egen kompromiløse facon viste han sin ubetingede loyalitet til sin husse. Han kunne virke arrogant overfor fremmede men for dem som han kendte var han en kærlig og varm hund og han var nem at komme ind på
Han var 12 år da der kom en baby i huset, men al vor ængstelse blev gjort til skamme han modtog Gustav med logrende hale, stor glæde og mange daglige kys. Også på dette område viste han sig at have stor format.
Han plejede at løbe i forvejen når vi skulle i seng, der lagde han sig ved siden af sengen hvor han blev liggende til vi stod op. Onsdag d. 4 september kom han ikke med i seng og torsdag d. 5 september rejste han til hundehimlen. Han er blevet kremeret og ligger nu på kontoret hvor han altid lagde sig ved min side eller under skrivebordet, når jeg vi befandt os der - Hans aske skal spredes i skoven.
Min bedste ven og kammerat, den dejligste hund jeg nogensinde har oplevet, Mikku (Seitseman) er død 12½ år gammel. Aldrig vil vi opleve en sådan fantastisk hund igen, sorgen og savnet er stor.

Frank

Regnbuebroen:
Når et dyr, som har stået et af os mennesker særlig nært, dør, rejser det hen til Regnbuebroen. Dér er grønne enge og bakker, så vore særlige dyrevenner kan løbe rundt og lege sammen. Der er masser af mad, vand og solskin, som sørger for at vore venner er glade og har det godt.

Alle dyr, som engang var syge og gamle, får deres styrke tilbage. De som var skadede eller lemlæstede bliver gjort hele og stærke igen, præcis sådan som vi husker dem og mindes dem, som de var engang.

Dyrene er glade og tilfredse på nær een enkelt ting; alle som een savner de deres kære, som engang var dem nær, og som de måtte lade tilbage. Sammen løber de og leger; men den dag kommer, da et af dem med ét stopper op og ser hen mod horisonten. Blikket er klart og opmærksomt, kroppen begynder at skælve.

Pludselig begynder dyret at løbe bort fra gruppen, det næsten flyver henover det grønne græs så hurtigt, som dets ben kan bære det. Det har set dig, og når du og din specielle ven endelig mødes, omfavner I hinanden i glædeligt gensyn for aldrig nogensinde mere at skilles.

De glade kys nærmest regner ned over dit ansigt, dine hænder kærtegner igen det elskede dyr, og du ser endnu engang ind i disse dit dyrs trofaste øjne.

Alt for længe var det borte fra dit liv; men aldrig et øjeblik fra dit hjerte.

Derpå krydser I Regnbuebroen sammen.
 

 
 
 
   Temasider
  Spørg opdrætteren

  Dyrlægens temasider
 
   Artikler
Om hunde
Hundehistorier
Klummen 

© 2002

 by Kennel Spidsbjørnen. All rights reserved. Best viewed at 1024 x 768 with IE 5.5 or higher.

Webside Design af Viking Desktop